EMMASROOM

Bullfest

Kategori: personligt

Min arbetshelg är snart över, i dag har jag bara jobbat till kl 12 så på sätt och vis kan man säga att jag ändå haft hela söndagen fri :-) Även i morgon har jag ändast ett kort dagpass innan jag får ta "helg". 
 
Efter jobbet for jag till svärmor där Isak och hon bakade bullar. M och Kevin var på hockeyträning så svärmor passade på att låna Isak under den tiden :-) 
 
 
Fyra påsar med 6 bullar i varje fick vi med oss hem! Jag tillhör inte skaran som ställer mig frivilligt och bakar, tycker verkligen inte om det, önskar att jag hade varit lite mer "bull-mamma" med frysen full med hembakat fika och bröd. Men så är det tyvärr inte, bakar när jag måste till kalas och högtider. Men jag har turen att ha en duktig och snäll syster samt svärmor som gillar det där med bakning och som gärna delar med sig av den delen :-)
 
 
Finaste rosorna, från finaste vännen <3 
 
I morgon har vi första september, vars tar dagarna vägen? Känns så nyss vi badade ute på frevisören och åt glass i solen men nu är den här, hösten. Håller tummarna att vi ändå kommer få en fin höst med många soliga dagar :-) 
 
Kram och trevlig kväll till er